Snel en veilig vluchten bij brand met de touwladder

Wat als de enige weg naar veiligheid zich meters onder je bevindt? Dat is waar een touwladder van www.brandvluchtladder.nl om de hoek komen kijken. Touwladders zijn namelijk dé manier om snel en veilig te vluchten in geval van brand voor alle gebouwen met een verdieping.

Waarom een touwladder in huis?

Touwladders zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die veiligheid serieus neemt. In geval van brand, een aardbeving of andere noodsituaties bieden touwladders een snelle en betrouwbare ontsnappingsroute. Onze touwladders zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat u met vertrouwen kunt handelen als elke seconde telt.

brandvluchtladder

Bestel een touwladder van 5, 10 of 20 meter

Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is nooit waardevoller geweest. Investeer vandaag in een touwladder van geef jezelf en dierbaren de beste kans om te kunnen ontsnappen aan noodsituaties. Onze touwladders zorgen niet alleen voor een veilige woning, kantoorpand of wat dan ook, maar ook voor een veiligere wereld. Daar gaan we voor!

Liever een ALU-ladder? Goed nieuws, ook deze vind je op onze webshop.

Brand vluchtladder

Hoe werkt een touw/- vluchtladder?

Onze touwladders worden geleverd met karabijnhaken om de ladder te bevestigen aan balustrades of relingen. Wanneer zich een noodgeval voordoet, werpt u de ladder eenvoudig uit het raam, zodat deze zich volledig ontvouwt en klaar is voor gebruik. 

De ladders beschikken over een stevige antislip en zijn gemaakt van duurzaam hars voor maximale veiligheid en stevigheid. Zo is deze ook geschikt voor kinderen en ouderen. 

Onze ladders zijn gemakkelijk op te bergen en snel inzetbaar, waardoor u en uw gezin gemoedsrust krijgen, wetende dat u altijd voorbereid bent op het onverwachte.

Snelle Levering

Wij leveren binnen 2-3 werkdagen uit eigen voorraad

Niet goed geld terug

Indien u niet tevreden bent kunt u de ladder gratis retourneren

Hoge kwaliteit

Al onze ladders zijn EN131-6 goedgekeurd

+ 1.000 gelukkige klanten

Gemiddeld geven onze klanten ons een een rapportcijfer van 9,1