Algemene Voorwaarden, Garantiebepaling & Disclaimer

brandvluchtladder.nl is eigendom van BVL BV.

Artikel 1 – Informatie over BVL BV.

BVL BV

Adriaan van Bergenstraat 66

4811 SP Breda

Nederland

Telefoonnummer: +31 6 24 55 36 32

E-mailadres: contact@brandvluchtladder.nl

KvK-nummer: 82764352

Btw-identificatienummer: 

Brandvluchtladder.nl is aangesloten en geaccrediteerd door Web Winkelkeur. De algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen en voorwaarden van Web Winkelkeur opgesteld. Voor gedetailleerde vragen of opmerkingen kun je terecht bij  www.webwinkelkeur.nl, voor specifieke vragen kun je contact opnemen met contact@brandvluchtladder.nl of info@webwinkelkeur.nl.

Artikel 2 – Jouw gegevens

2.1 Om de goede en tijdige uitvoering van de overeenkomst door brandvluchtladder.nl mogelijk te maken, is het belangrijk dat u uw naam, uw e-mailadres en het afleveradres correct en volledig verstrekt volgens de instructies. U bent

verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de door u verstrekte gegevens. U vindt de volledige contactgegevens van brandvluchtladder.nl onder Artikel 1 van deze Voorwaarden.

2.2 brandvluchtladder.nl zal de door u verstrekte gegevens uitsluitend gebruiken op de manier die wordt aangegeven in de privacyverklaring, die beschikbaar is op haar website.

2.3 Je gegevens zullen zorgvuldig door brandvluchtladder.nl worden gebruikt voor je zending, en niet voor andere doeleinden worden gebruikt of misbruikt volgens artikel 17 AVG.

Artikel 3 – Aanbieding en overeenkomst 

3.1 Wanneer je een bestelling plaatst via de webwinkel van brandvluchtladder.nl ga je een overeenkomst aan met de brandvluchtladder.nl voorwaarden. De overeenkomst is bevestigd zodra jij je bevestiging van de bestelling ontvangen hebt.

3.2 Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbieding die een kennelijke vergissing en / of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor brandvluchtladder.nl. Neem contact op met brandvluchtladder.nl als je twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

Artikel 4 – Prijs en Betaling 

4.1 brandvluchtladder.nl hanteert zijn eigen regel dat een prijs bij afrekenen inclusief de verzendkosten en BTW is. Je zult bij brandvluchtladder.nl dan ook niet schrikken van hoge bijkomende kosten.

4.2 brandvluchtladder.nl wil het je makkelijk maken, en bied je verschillende manieren aan van betalen. Deze zijn te vinden op de webwinkel van brandvluchtladder.nl.

Artikel 5 – Orderverwerking en Levering 

5.1 brandvluchtladder.nl streeft ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en af te leveren. We hanteren 4 tot 5 werkdagen tot levering in Nederland en België. We werken hiervoor samen met Post-NL, DPD en DHL in Nederland, en B-Post en DPD in België.

5.2 De bestelling zal worden verzonden naar het door jou opgegeven adres. Zorg ervoor dat je adres volledig en correct genoteerd is ingevoerd bij het afronden van je bestelling.

5.3 Het artikel zal verzonden worden zodra de betaling door brandvluchtladder.nl is ontvangen.

5.4 brandvluchtladder.nl verpakt en verzend al zijn bestelling zorgvuldig en accuraat. Mocht er onverhoopt een verkeerd, beschadigd of onvolledig artikel geleverd worden, kun je contact opnemen met brandvluchtladder.nl.

Artikel 6 – Kwaliteit

6.1 brandvluchtladder.nl streeft ernaar om al zijn producten zo volledig en uitgebreid mogelijk te beschrijven en weer te geven. Het kan zijn dat er verschillen zijn aangegeven in de maat, kleur of materiaal. Mocht je een verkeerd artikel binnen krijgen, dan willen wij ons zelf hiervoor excuseren, en kun je contact opnemen met brandvluchtladder.nl.

6.2 De levensduur van het product is mede afhankelijk van de gebruiksintensiteit en zorgniveau. Om een optimale levensduur te kunnen genieten, is het belangrijk om zorgvuldig met de artikelen om te gaan.

Artikel 7 – Retourneren of ruilen 

7.1 Bij brandvluchtladder.nl heb je maar liefst recht om je artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Middels het retour of ruilformulier wat je kunt downloaden onder retouren/ruilen, kun je GRATIS je bestelling terugsturen. Wanneer er een bepaalde reden is dat je het artikel niet kunt retourneren of een andere ondubbelzinnige reden, dan kun je contact opnemen met brandvluchtladder.nl.

7.2 Als je ervoor kiest om de overeenkomst met brandvluchtladder.nl te beëindigen en je artikelen wenst te retourneren. Dien je dit te doen binnen 14 dagen, en naar het adres vermeld op het retourformulier.

7.3 In geval van opzegging in de zin van artikel 7.1, betaalt brandvluchtladder.nl het betaalde bedrag voor het product in kwestie (inclusief eventuele betaalde verzendkosten) onmiddellijk terug en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van de kennisgeving die u wenst te beëindigen. Maar niet voordat brandvluchtladder.nl het geretourneerde product in kwestie heeft ontvangen of u kunt bewijzen dat het product inderdaad is geretourneerd. Als u bij het plaatsen van uw bestelling een andere bezorgmethode kiest dan de goedkoopste standaardlevering die door brandvluchtladder.nl wordt gebruikt, dan vergoeden wij geen extra kosten die hieruit voortvloeien bij het beëindigen van de overeenkomst.

7.4 Wanneer je een product retourneert wat is beschadigd dien je duidelijk aan te geven wat de reden is van de schade. Als er sprake is van onzorgvuldig of roekeloos gebruik van het artikel kan brandvluchtladder.nl zich beroepen op artikel 6.2.

Artikel 8 – Wijzigingen in de voorwaarden 

8.1 Wanneer brandvluchtladder.nl wijzigingen aanbrengt in de algemene voorwaarden zullen deze via mail gecommuniceerd worden en gepubliceerd worden via de website van brandvluchtladder.nl. Houd daarom de website geregeld in de gaten en bekijk je mail van brandvluchtladder.nl zorgvuldig. De algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 1 mei 2021.

Artikel 9 – Geschillen 

9.1 Bij brandvluchtladder.nl staat de klant centraal, er zal dan ook een hoge waarden aan service gehecht worden. Mocht je klachten hebben, dan kun je ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice van brandvluchtladder.nl via mail.

brandvluchtladder.nl 

Adriaan van Bergenstraat 66

4811SP Breda

Nederland

Telefoonnummer: +31 6 24 55 36 32

E-mailadres: contact@brandvluchtladder.nl 

9.2 Als u de klachtenprocedure hebt doorlopen, maar u wilt dat uw klacht wordt verwezen naar een andere autoriteit, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese ODR-platform:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Artikel 10 – Toepasselijk recht

10.1 Op deze Voorwaarden en op de overeenkomsten tussen jou en brandvluchtladder.nl is Nederlands recht van toepassing, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag. Deze rechtskeuze heeft geen gevolgen voor eventuele verdere bescherming die u heeft op basis van de dwingende bepalingen van de wet die zonder deze bepaling zouden gelden. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Webwinkelkeur.nl en zij kunnen je ook altijd nadere info geven over bepaalde algemene voorwaarden of de eisen hiervoor.