Snel en veilig vluchten bij brand met de vluchtladder voor aan uw balkon

Wat als de enige weg naar veiligheid zich meters onder zich bevindt? Dat is waar een vluchtladder van www.brandvluchtladder.nl om de hoek komen kijken. Brandvluchtladders zijn namelijk dé manier om snel en veilig te vluchten vanaf uw balkon in geval van brand voor alle gebouwen met een verdieping.

Waarom een vluchtladder in huis?

Brandladders zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die veiligheid serieus neemt. In geval van brand, een aardbeving of andere noodsituaties bieden vluchtladders een snelle en betrouwbare ontsnappingsroute vanaf uw balkon. Onze touwladders zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat u met vertrouwen kunt handelen als elke seconde telt.

brandvluchtladder

Bestel een vluchtladder voor uw balkon van 5, 10 of 20 meter

Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is nooit waardevoller geweest. Investeer vandaag in een touwladder van geef uzelf en dierbaren de beste kans om te kunnen ontsnappen aan noodsituaties. Onze vluchtadders zorgen niet alleen voor een veilige woning, kantoorpand of wat dan ook, maar ook voor een veiligere wereld. Daar gaan we voor!

Liever een ALU-ladder of slimme rookmelder? Goed nieuws, ook deze vindt u op onze webshop.

Brand vluchtladder

Hoe werkt een touw/- vluchtladder?

Onze vluchtladders worden geleverd met karabijnhaken om de ladder te bevestigen aan de balustrades of relingen van uw balkon/ verdieping. Wanneer zich een noodgeval voordoet, werpt u de ladder eenvoudig uit het raam, zodat deze zich volledig ontvouwt en klaar is voor gebruik. 

De ladders beschikken over een stevige antislip en zijn gemaakt van duurzaam hars voor maximale veiligheid en stevigheid. Zo is deze ook geschikt voor kinderen en ouderen. 

Onze brandladders zijn gemakkelijk op te bergen en snel inzetbaar, waardoor u en uw gezin gemoedsrust krijgen, wetende dat u altijd voorbereid bent op het onverwachte.

Snelle Levering

Wij leveren binnen 2-3 werkdagen uit eigen voorraad

Niet goed geld terug

Indien u niet tevreden bent kunt u de ladder gratis retourneren

Hoge kwaliteit

Al onze ladders zijn EN131-6 goedgekeurd

+ 1.000 gelukkige klanten

Gemiddeld geven onze klanten ons een een rapportcijfer van 9,1