Ontdek de toekomst van veiligheid met onze slimme rookmelder

Het is een feit dat (slimme) rookmelders levens redden. Rookmelders zijn al decennia een cruciaal onderdeel van thuisveiligheid. Ze waarschuwen u tijdig voor rook en brand, waardoor seconden worden gewonnen die van levensbelang kunnen zijn. Maar waarom zou u genoegen nemen met de gewone, ouderwetse rookmelder, als u de toekomst van veiligheid binnen handbereik hebt?

Slimme rookmelder monteren

Investeer in uw veiligheid

Wacht niet tot het te laat is. Kies voor de toekomst van thuisveiligheid met onze slimme rookmelder. Bescherm uzelf, uw gezin en bezittingen met geavanceerde technologie die levens redt. Het is meer dan alleen een rookmelder; het is gemoedsrust en gecombineerde intelligentie in één compact apparaat.

U veiligheid verder verbreden met een brandladder? Goed nieuws, ook deze vindt u op onze webshop.

Slimme rookmelder

Wat maakt een slimme rookmelder zo slim?

Slimme rookmelders gaan verder dan traditionele rookmelders. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie die uw huis slimmer en veiliger maakt:

  1. Realtime waarschuwingen via de app: thuis of onderweg, krijg altijd een melding via de app bij noodsituaties. Zo kan u direct snel handelen.
  2. Elektrische sensor van 10 jaar: onze slimme rookmelders hebben een elektrische sensor, die een lichtstraal gebruikt om de aanwezigheid van rook te detecteren. Dit voorkomt valse meldingen en signaleert sneller smeulende branden.
  3. Luid alarm en knipperende LED lichten: het luide alarm (>85 dB) en de knipperende LED lichten zorgen ervoor dat iedereen snel gewaarschuwd wordt bij brandgevaar.
Verder lezen? Bekijk dan de productpagina.

Snelle Levering

Wij leveren binnen 2-3 werkdagen uit eigen voorraad

Niet goed geld terug

Indien u niet tevreden bent kunt u de ladder gratis retourneren

Hoge kwaliteit

Al onze ladders zijn EN131-6 goedgekeurd

+ 1.000 gelukkige klanten

Gemiddeld geven onze klanten ons een een rapportcijfer van 9,1