Brandvluchtladder banner

Bekijk onze productenvluchtladders

177 brandclaims per dag


Brandladders bieden een veilige weg om te vluchten uit kamers op bovenverdiepingen. Dagelijks worden er 177 claims van een brand gemaakt in Nederland

21 fatale woningbranden per jaar


Een fatale woningbrand is een brand waarbij dodelijke slachtoffers als gevolg van brand zijn te betreuren, die heeft plaatsgevonden in een gebouw met een woonfunctie of in een ander ‘woongerelateerd’ object en die niet door opzet is veroorzaakt.

1 op 167 woningen worden jaarlijks door brand getroffen

1 op de 167 woningen wordt jaarlijks door een brand getroffen. De temperatuur van een brand kan in minder dan 5 minuten een temperatuur van 600 graden bereiken.

Over Brandvluchtladder.nl

Brandvluchtladder.nl is ontstaan in mei 2021 en wordt geleid door Daan Leijten en Robert-Jan van Tuijn. Brandvluchtladder.nl houd zich bezig met het online aanbieden van brandvluchtladders. Deze ladders worden gebruikt ingeval van nood. Bijvoorbeeld als er brand is ontstaan in een ruimte of een andere situatie zich voordoet waardoor u moet vluchten. We bieden diverse modellen aan in verschillende maten. Brandvluchtladder.nl houdt de trends zorgvuldig in de gaten. Zodat iedereen thuis is voorzien van het juiste materiaal om te vluchten in geval van nood.

Snelle Levering

Wij leveren binnen 2-3 werkdagen uit eigen voorraad

Niet goed geld terug garantie

Indien u niet tevreden bent kunt u de ladder gratis retourneren

Hoge kwaliteit

Al onze ladders zijn EN131-6 goedgekeurd

Duizenden gelukkige klanten

Gemiddeld geven onze klanten ons een een rapportcijfer van 9,1